Friday, January 2, 2015

terima kasih ya Allah

assalamualaikum. .

mungkin disebabkan terlalu rindu dengan encik sue dan lia hanya bertahan untuk tidak membuat apa-apa hubungan antara kami.

akhirnya,malam tahun baru disambut bersama walaupun berjauhan.

encik sue tu orang kuat kolej,jadi bila sem 8,tak dapat masuk kolej kerana kolej dia kini main politik.kahkahkah..

haritu lia dah tanya dah,nak masuk x rumah sebelah lia ni,same owner...dia senyap je.taknak respon apa2 till dah ada org nak masuk baru nak contact lia..now,xdapat suruh lia carikan...hurm,encik,kita bukan nak serumah kan.but lia bolehlah bantu siked2...hurmm.lia bagi no pjbt uklk utk sewa rumah,lia usaha tok cari rumah yg katanya nak murah and furnished....

hai pakcik,time - time macam ni laa pkcik datang cari saya.setelah rindu,kerana kawasan rumahnya yang line tak berapa nk ok.

tadi pun dia contact di tmpat kerja dia..hurmm..

tadi tengahari,dapatlah borak dengan dia siked..haiih,pes time au ktrg gayut.kakaka.ehh,tak second time..dulu festime mase baru kenal kt unimap..

tenang je dengar dia cakap,lia dah lah tak kawal suara tadi.mesti bingit kan telinga dia..hahaha.

worse macammane pun,kalau betul Allah dah catat,mesti dia boleh je terima kita seadanya..beginilah calon suami yang baik but tak berapa nak ready .

alkisahnya,lia suh dia cari rumah sendiri dengan bekalan no2 penyewa rumah yg lia bagi tu....tapi dia nak merajuk dgn lia..oh man,gedik ahhh..yes,lia memang suka buat dia kecewa tapi kalau part merajuk.malasss nak pujuk.haritu dia yang ckap ngn lia.malas nak merajuk,merajuk pujuk sendiri..ahhh,such a good boy.dia tu,mana prempuan je xminat dia...lia sorang je yang tak minat dia! ! ! ! arhhh,ape lah yang hensem sangat mamat ni,dengan muka jawanya..
sampai kita kena gosip macam lia ada buat benda paling terburuk between kawan2 dia though my friends too...

sampailah malam tadi,lia plak merajuk dengan dia dengan memberi tazkirah yang kebetulan lia baca di langit illahi dot com.
tazkirah itu bertajuk memahalkan diri..

huhu..dia hanya mampu memberi thumbs up je..

takpe,kita,kasi dia cube ok..taknak manjakan sangat.

nantikan sambungannya..huhu

No comments:

Post a Comment