Saturday, January 10, 2015

pengorbanan

series rasa sedih sangat.sebab lia dah buat dia kecewa ����������

dan akhirnya lia yang bersedih sendirian kerana dia..ye,lia tahu yang dia tahu lia takkan bagitahu dia perkara yang sebenar..

uhukhuk..mama dah pesan,bagitahu dia kalau suka dia.jangan ego sangat.ye risau jugak,tapi dia macam tak faham faham je lia nak dia..ntahlahh.dia lebih minat kawan dengan sahabat dia tu.pergilahh.
pergilahh dia ke kl sana dating dan lia kt sini jeles dia.tp takpe itulah pengorbanan lia..sekurang-kurangnya dia tahu,lia sedia berada di sisi bila dia betul-betul bersedia.
seronok sangat bersama dengan dia walaupun sementara.
ye disebabkan lia tak bagi dia bersama lia,dia terus buat keputusan untuk enjoying himself dengan member dia.. ye harap dia sedar apa yang dia buat tu salah... ntah mak dia tahu ke x..lia dah cuba bantu dia,tapi dia taknak.ye sebab dia tak ready..sebab dia tak ready.mama ada cakap bagi dia masa.dia belum ready.tapi lau sampai dia dah keluar dengan kawan dia yang lain,apa perasaan lia ? cemburu sangat. sebelum ini lia bgtahu mama lau nak keluar dengan dia.dan kalau boleh nk jgk btau mak dia.barulah proper siked dan direstui walaupun hanya seorang kawan. . dan semalam lia bertanya pada dia,ni keluar mak kau tahu x ? dia kata tahu..tpi tak tahulah dia.dia kate mak dia ok je sbb dia dah besar..ntahlahh.. harap satu hari nanti pintu hati dia terbuka..dan sedar hadirnya lia adalah untuk dia. . harap sangat mak dia boleh terima lia dengan baik..haritu siap ajak dtg rumah kemas rmah..hurmm,hurmm..bolehlah nk dtg esok,mihmihmih..nk kemas rmah dia...wahh,then borak2 ngn mak dia..itu lebih seronok..semalam pesan jgk,nak ambil hati anak,kena ambil hati mak dulu..huhu..

ye,hanya berserah kepadaNya.harap sangat,keputusan lia ini membantu dia dan lia di masa hadapan..alhamdulilah,subhanaAllah.Allahuakbar..

No comments:

Post a Comment